Aktiivinen virkistys lapsille Kielivalinta

Muut ehdotukset
 
Kansainvalinen lastenleiri Suomessa

Kansainvälinen lastenleiri Suomessa

Aika: 15.07.2013 21.07.2013
Kesto (7 päivää/ 6 yötä)
Paikka: Suomi, Kuopio
Majoitus: Haminalahden leirikeskus, Kuopio

Ota yhteyttä:

Phone:
+7-911-434-50-96

E-mail:
info@karelia-travel.com

Sähköinen hakemuslomake
Leiristämme

 

Lasten kesäleiri Suomessa on ainutlaatuinen nuorten leiri, jossa yhdistyvät kaikki suosituimat lomailun muodot.
Aktiivisen lomailun ohjelma sisältää:

  • virkistävää toimintaa: virkistävä aamuvoimistelu, käynti virkistysuimala Fontanellassa ja uimahalli Vesikossa, sekä aktiiviset pelit raikkaassa ilmassa ja joukkuekilpailut leirialueen urheilukentällä. Jos sää sallii, käymme mielellämme Suomen hiekkarannalla, jossa uimme ja pelaamme pelejä.
  • liikuntaa: aktiiviset pelit raikkaassa ilmassa, tutustuminen suomalaisiin perinteisiin peleihin.
  • viihdetoimintaa ja tutustumiskäyntejä: tutustumiskävely ja ostoksilla käyminen Kuopiossa, Joensuussa ja Savonlinnassa sekä käynti eläinpuistossa tai kasvitieteellisessä puutarhassa.
  • retken ja historian suuntausta: tutustuminen kolmen Suomen kaupungin historiaan ja kulttuuriin: Kuopion, Savonlinnan ja Joensuun sekä käynti tunnetuimmissa historiallisissa paikoissa. Lastenleirin ohjelmaan sisältyy luonnonpuiston maalauksellisten alueiden tutkiminen ja käynti Puijon tornissa, matka Savonlinnaan sekä kävely tämän kaupungin muinaista Linnankatua pitkin. Olavinlinnassa opas kertoo teille, miten ruotsalaisten rakentama linna siirtyi kädestä toiseen sekä toimi eri maiden tukipylväänä. Leirin yhtenä päivänä järjestetään matka Uuteen-Valamoon, jossa tutustumisretken aikana leirin osallistujat saavat tietää Uuden-Valamon synnystä ja sen yhteydestä Valamoon Venäjällä.
  •  nuorten kulttuurien vaihtoa Karjalan ja Suomen edustajien välillä ja kieliharjoittelun mahdollisuutta. Tavallisesti lastenleirillämme on harjoittelemassa opiskelijoita Humanistisesta ammattikorkeakoulusta, jotka ovat osoittautuneet ammattilaisiksi edellisillä leireillä. He kertovat ja näyttävät teille, mitä Suomen nuoret ihmiset harrastavat vapaa-aikanaan sekä opettavat sinulle perinteellisiä suomalaisia pelejä. Suomen vapaaehtoiset opiskelijat ovat elämäniloisia ja seurallisia ihmisiä. He osallistuvat aktiivisesti leirin ohjelmaan ja mielellään puhuvat suomea ja englantia.

leirin osallistujien yleiseksi kehittämiseksi ja heidän näköpiirinsä laajentamiseksi ohjelmaan kuuluu Mielenkiintoinen Suomi –joukkuepeli. Joka päivä pelin osallistujat etsivät vastauksia kysymyksiin tai suorittavat tehtäviä. Joka ilta tehdään pelin lopputulokset. Seurauksena palkinto luovutetaan voittajalle.

Niille, jotka haluavat tulla vapaaehtoisiksi tai nuoriso-ohjaajiksi leirillämme:

Voitte koetella johtajankykyjänne sekä muita kykyjänne, jos osallistutte leirille vapaaehtoisina tai nuoriso-ohjaajina. Sitä varten on otettava yhteyttä leirin johtajaan (Natalja Uhanovaan) ja ilmoittaa hänelle aikeistanne. Silloin teillä on mahdollisuus osallistua leirin ohjelman laatimiseen ja toteuttamiseen. Viime kuuden vuoden aikana toimintaamme osallistui vapaaehtoisia sekä Venäjältä että ulkomailta (Suomesta - Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Niittylahden ammattiopiston opiskelijoita sekä Euroopan vaihto-ohjelman vapaaehtoisia Yhdysvalloista ja Saksasta). He kaikki osoittautuivat ammattilaisiksi työssä lasten ja nuorten kanssa. Heidän ansiostaan lapsemme ja aikuisemme saivat tietää muiden maiden historiasta. Vapaaehtoiset ja osallistujat vaihtoivat keskenään nuorten kulttuuria. Nuoriso-ohjaajille ja vapaaehtoisille leirin hinta on alennettu 50 prosenttia.

 

Lastenleirin järjestämisen olot

 

Asuminen Kuopion lähistöllä sijaitsevassa Haminalahden leirikeskuksessa. Leirialue sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kuopiosta, puistometsäalueella, joka on erillinen ja hiljainen paikka.
Leirin alueella on kaksi asuintaloa, talousrakennuksia, suuri kenttä kävelyjä ja pelejä varten sekä oma urheilukenttä.
Keskeisessä talossa on keittiö, sali tapaamisia ja seminaareja varten, suihku, sauna, vessat, kamiina, pesukoneet, kuvauslaitteet. On kuuden, seitsemän, kahdeksan ja kymmenen hengen huoneita ja kaksikerroksisia sänkyjä.

 

Ruokailu lastenleirillä

 

Yritämme laittaa monipuolista ruokaa pitkien matkojen ja leirien aikana. Kokkimme ei valmista ainoastaan maukasta vaan myös terveellistä ruokaa.
Ruoan valmistamiseksi käytetään vain tuoreita ruokatavaroita, hedelmiä ja vihanneksia.
Ruokailu leirillä:
- lämmin aamiainen
- lämmin lounas
- välipala (mehu/tee/jogurtti/hedelmiä/keksejä/piparkakkuja).
- lämmin illallinen
- iltatee
Huom! Ruokailu on muutettu silloin, kun ohjelma edellyttää matkoja.

 

Ruokailu retkellä

 

Retkellämme järjestetään päivystys joka päivä. Kaikki lapset ovat kokkeina ja kokeneiden matkailijoiden johdolla valmistavat maukasta ruokaa kenttäoloissa. Aktiivinen lasten lomailu edellyttää, että he käyttävät paljon voimia. Siksi yritämme laittaa monipuolista ruokaa ja opimme lapsia valmistamaan maukasta ja myös terveellistä ruokaa.

 

Turvallisuus

 

Turvallisuuden varmistaminen on tärkein tehtävä, jonka lastenleirin johtaja ja järjestäjät sekä ryhmien ohjaajat suorittavat joka päivä:
• Lastenlerillämme toimii kokeneita opettajia, jotka laativat ja toteuttavat viihdeohjelman sekä valvovat sitä, että jokainen osallistuja viihtyisi hyvin leirillä.
• Lastenleirillä otetaan käyttöön säännöt, joita osallistujien pitää ehdottomasti noudattaa.
• Koko joukko on jaettu ryhmiin, joissa on 6-10 ihmistä. Jokaisessa ryhmässä on oma ohjaaja, joka valvoo ryhmänsä jäseniä koko päivän sekä tiedottaa, jos jokin ongelma syntyy. Ryhmän ohjaaja auttaa järjestäjiä leirin ohjelman toteuttamisessa sekä oman ryhmänsä valvonnassa koko leirin ajan sekä matkojen aikana.
• Leirillä on yhteinen matka-apteekki, jossa on paljon lääkkeitä muun muassa ennaltaehkäiseviä.

 

Leirin hinta

 

Hinta sisältää:

  • kuljetukset ja ruoan.
  • tutustumisretket.
  • majoituksen leirin alueella.
  • muut kulut, jotka ovat tarpeellisia ohjelman toteuttamiseen.

Leirin hinta:
- alle 18-vuotiaat nuoret maksavat 275 euroa.
- yli 18-vuotiaat maksavat 290 euroa.

Maksu peritään seuraavalla tavalla:
- 190 euroa on kuljetusmaksu. Se edellyttää ajoneuvon varaamista etukäteen ja muuta (sitä ei palauteta, koska se maksetaan etukäteen). Maksu peritään 20.05.2013 saakka.
- 85/100 (lapset /aikuiset). Tämä on maksu ohjelman toteuttamiseen. Se peritään 20.06.2013 saakka. Jos leirille ilmoittaunut ei pysty osallistumaan sille pätevistä syistä, tämä maksu palautetaan hänelle, jos hän on löytänyt itselleen sijaisen (itse osallistuja tai hänen vanhempansa etsivät sijaista). Kolme päivää ennen matkaa maksua ei palauteta.

Jos ryhmässä on enemmän kuin 10 ihmistä, ryhmän ohjaaja pääsee leirille ilmaiseksi ja maksaa vain viisumista ja vakuutuksesta.

 

Ota yhteyttä

 

Phone:
+7-911-434-50-96

E-mail:
info@karelia-travel.com

 

Kuvat:
Lasten Camp
Summer Camp Suomessa
jarjestaminen kesaleireja lapsille
peleja lapsille kesaleirilla
Kay Fortress Olavinlinnan
kuva kilpailuihin
Kesalla virkistys lapsille
aktiivinen ulkona leikki
Team tavoitteet
aikaa levata
luovuutta lasten
tiimipeleissa